Välj en sida

ZeroHus

– mer aktiva än passivhus – ZeroHus

Om ZeroHus

Vi har utvecklat ZeroHus för att göra byggandet av ditt nya hus så enkelt som möjligt. Med nya smarta lösningar, få material och modern byggteknik har de tidigare kostsamma momenten i byggnadsprocessen förfinats vilket gör byggprocessen enklare och billigare för dig. Vi väljer att inte kalla våra ZeroHus för passivhus utan kallar dem istället för Aktiva hus utifrån de smarta lösningar vi tillför.

Husen är lika välisolerade som ett passivhus och byggkostnaderna inte högre än vid byggandet av ett traditionellt hus, tack vare den förenklade byggprocessen. Denna kombination ger dig ett hus med låga driftkostnader till ett lägre pris än de dyrare passivhusen. Detta gör ZeroHus till en fantastisk affär.

Vi har avslutat byggnationer av ZeroHus i Lund och i Ängelholm. Utvecklingen av husen och vårt koncept går ständigt framåt och vi letar efter dig som vill vara med i utvecklingen och bygga nästa ZeroHus. Vi är baserade i Helsingborg och vi bygger hus
i hela Skåne.

Välkommen att höra av dig om du har frågor eller är nyfiken på att veta mer.

– ett hus anpassat efter dig, inte tvärtom

Vi har skapat ett hus som gör det enkelt för dig att leva i. Vår vision ”noll kompromisser” betyder att huset ska anpassas efter dig, inte tvärtom. Vi bygger ditt hus från första spadtag till nyckelfärdigt i egen regi och all personal och kompetens för färdigställandet finns i företaget – vilket innebär minimala omvägar och mellanhänder.

Vi hjälper dig med de bygghandlingar du behöver för att komma igång och tillsammans ritar vi ditt nya drömboende. Eftersom vi arbetar med ett eget revolutionerande byggsystem har du möjligheten att designa det betydligt friare än med ett traditionellt bygge.

Ett bekvämt och välisolerat hus ska inte kosta mer anser vi. Vårt system genomsyras av en tidigare omatchad enkelhet som gör unika lösningar och en oslagbar prisbild möjlig.

KONTAKTA OSS

Kvarnstensgatan 15, 252 27 Helsingborg +46 (0)70 6721850

KONTAKTA OSS

Kvarnstensgatan 15, 252 27 Helsingborg
+46 (0) 70 6721850